Cat costa montajul camerelor de supraveghere?


Pretul unui sistem de supraveghere mediu complet incepe de la 400-500 RON cu montaj inclus, dar evident, fara o estimare a locatiei si a numarului de camere si echipamente folosite nu se poate da un pret exact. Sistemele de supraveghere sunt foarte versatile, preturile variaza in functie de calitate, specificatii, tipul si suprafata locatiei.

pret-camere-supraveghereCamerele de supraveghere de interior sunt in general mai ieftine deoarece nu au nevoie de protectie suplimentara antivandal, dar de cele mai multe ori montajul lor este mai dificil deoarece aspectul estetic trebuie luat in seama in ceea ce priveste spatiile interioare.

Montajul camerelor de supraveghere de exterior este in general mai facil, insa nu de fiecare data, avand in vedere ca, de multe ori, numarul de metri de cablu este foarte mare, ceea ce impune un anume tip de camere precum si sincronizarea lor.

Evident, pretul montajului creste proportional cu dificultatea si cu numarul camerelor de supraveghere, dar vestea buna este ca, daca lucrarea este maricica, facem discounturi generoase care pot ajunge si pana la 20%.

Asiguram montajul sistemelor de supraveghere complexe, care necesita un mix intre alarma si camere de supraveghere, in acest caz fiind necesare dvr-uri sau nvr-uri cu intrari si iesiri audio performante. La fel, sistemele de alarma pot fi simple sau complexe, conectate sau nu cu camerele de supraveghere.

Cea mai buna varianta este sa ne sunati si va vom consilia cu placere!

Solicita o oferta

Solicita o oferta de montaj camere supraveghere