Sisteme complete de supraveghere, montaj inclus


De cele mai multe ori, clientii doresc sisteme de supraveghere video complete, cu montaj inclus, uneori cu contract de mentenanta. Kitul de supraveghere poate fi alcatuit din componente, cumparate de la diverse firme, sau vandut in sistem complet, aceasta varianta este cea mai agreeata deoarece firma care comercializeaza / monteaza kitul are grija sa asigure compatibilitatea sistemelor folosite.

Electrical Worker splicing wires on security camera

Totusi, nu va sfatuim sa alegeti un astfel de kit fara a va consulta in prealabil cu reprezentantul firmei care il monteaza. De foarte multe ori, in urma spargerilor efectuate in depozite si in magazine, camerele erau montate atat de prost, sau imaginile erau atat de neclare, incat fata infractorului nu a putut fi recunoscuta, drept urmare, paguba nu a putut fi recuperata.

Unele sisteme de supraveghere pot fi dezactivate foarte usor de catre infractor, uneori prin deconectarea lor de la sursa de curent, de aceea este imperativ ca sursa de curent si cablurile sa fie montate in afara razei de actiune a potentialului infractor.

Dupa montaj, sunt necesare o serie de teste care confirma claritatea imaginii, sincronizarea dispozitivelor, faptul ca imaginile pot fi stocate si interogate fara probleme sau accesibilitatea de la distanta.

Societatea noastra ofera kituri de supraveghere cu montaj inclus la preturi mult mai avantajoase decat daca ati incerca sa achizitionati separat componentele. Deasemenea, consilierea telefonica in vederea alegerii celui mai bun sistem de supraveghere, iar in unele conditii chiar si deplasarea in vederea vizionarii si montajului sunt absolut gratuite!

Solicita o oferta

Solicita o oferta de montaj camere supraveghere