Procedura de montaj si instalare camere supraveghere


In primul rand, daca doresti serviciul de montaj si instalare camere de supraveghere trebuie sa ne contactezi telefonic sau prin email, sa ne comunici locatia, si  spatiul de supravegheat, iar noi te vom sfatui in legatura cu sistemul de supraveghere optim pe care trebuie sa-l ai. Firma noastra tine cont foarte mult de calitate precum si de cerintele clientului in ceea ce priveste pretul, totdeauna trebuie sa existe un echilibru intre cele doua. Te asiguram ca nu iti vom incarca factura in mod inutil, acest lucru nu este benefic pentru niciuna din parti.

sistem-instalare-montajApoi, trimitem o echipa pentru a viziona locatia si a perfecta ultimele detalii: numarul de metri de cablu, locul unde se vor monta camerele, cerintele speciale ale clientului incluzand aici aspectul estetic, locul unde va fi amplasat dvr-ul, locul de unde sistemul se va aproviziona cu curent electric, etc. Toate aceste elemente trebuiesc stiute dinainte, noi facem planul si vom actiona in consecinta, astfel incat procesul de montaj si instalare sa nu dureze mai mult de o zi. Suntem o echipa tanara dar cu multi ani de experienta pe piata romaneasca (din 2010), fiind de la inceput in piata cunoastem toate cerintele care pot aparea.

Evident, oferim factura si chitanta pentru lucrare, precum si mentenanta sistemului daca clientul doreste acest lucru.

Lucrarea se va executa curat, tinand cont de aspectul estetic al locatiei. Daca montajul se face in interior nu trebuie sa existe cabluri vizibile pe pereti, pe podea sau in locuri circulate, de asemenea camerele si dispozitivele de supraveghere nu trebuie sa poata fi accesate de nimeni in afara personalului caruia i se ofera acces. Toate aceste detalii le puneti la punct cu echipa noastra. Va asiguram ca lucrarea va fi efectuata la cele mai inalte standarde de profesionalism, eleganta. La final, (dupa ce facem curat la locul de munca 🙂 ), veti avea un sistem de supraveghere performant, modern, sentimentul de securitate, precum si un zambet pe care speram sa reusim sa vi-l provocam. 🙂

Solicita o oferta

Solicita o oferta de montaj camere supraveghere