Kituri sisteme supraveghere


Un kit de supraveghere reprezinta un sistem complet de supraveghere video/audio, cu montaj inclus. Ce are in componenta un asemenea kit?

Camere de supraveghere – pot fi analogice, digitale sau HDCVI, cu o usoara preferinta pentru ultimul tip

DVR / NVR – daca doresti sa captezi, sa accesezi si sa prelucrezi imaginile oferite de camere, iti trebuie neaparat un astfel de dispozitiv.

Suport de stocare – poate fi un hard disk, stick usb sau pur si simplu poti opta pentru a trimite imaginile la o adresa FTP de unde le poti lua si stoca pe computerul propriu. DVR-urile si NVR-urile nu sunt livrate impreuna cu un dispozitiv de stocare, el trebuie adaugat ulterior

Conectica – cabluri, mufe, video balun, copex pentru protectia cablurilor si tot ceea ce este necesar pentru a conecta sistemul

Alimentatoare – Fiecare componenta a sistemului necesita un anumit tip de alimentator. Spre exemplu, daca ai 4 camere si un dvr, ai nevoie de 5 alimentatoare, de aceea trebuie proiectat si traseul de acces de la priza la sistem.

Echipamente optionale – sistemul video poate fi dublat de un sistem de alarma cu diversi senzori

Monitor – orice tip de monitor de la un computer vechi poate fi utilizat pentru vizionarea imaginilor in timp real, daca nu doriti acest lucru, le puteti viziona doar de pe telefon, computer sau tableta cu ajutorul internetului. Pentru acest lucru este necesara prezenta unei conexiuni internet la locatie, impreuna cu un switch/router, cablu sau wireless.

Din experienta, pentru a scapa de povara alegerii componentelor individuale, clientii ne solicita sa le propunem noi variante de kituri de supraveghere cu montaj inclus, varianta pe care o sustinem cu tarie. De multe ori clientii care achizitioneaza componente “de capul lor” o fac in necunostinta de cauza, nu sunt compatibile, nu corespund cu cerintele locatiei sau claritatea imaginii nu este cea dorita.

Consultanta telefonica este gratuita, asa ca puteti suna cu incredere. 🙂

Solicita o oferta

Solicita o oferta de montaj camere supraveghere